Αθλητισμός

Φουρλάνι για Μίλτο Τεντόγλου: Είναι γίγαντας, αλλά κανείς δεν είναι ρομπότ

Ο Ματία Φουρλάνι έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους στην ιστορία. Μόλις στα 20 του χρόνια, ο νεαρός κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο σε έναν αγώνα που είχε βασικό του αντίπαλο τον Τζαμαϊκανό Γκέιλ.

Αιτία ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Μίλτος Τεντόγλου και δεν του επέτρεψε να είναι ανταγωνιστικός. Όμως, ο Ιταλός έδειξε απόλυτο σεβασμό και στήριξη στον μεγάλο Έλληνα αθλητή.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport», τόνισε πως «χρόνια θυσίας απέδωσαν καρπούς, τα οφείλω όλα στη μαμά μου», η οποία είναι και προπονήτριά του. Παράλληλα, μίλησε για την ανάγκη του να ξεκουραστεί.

Όταν ήρθε η ώρα να αναφερθεί στον ανταγωνισμό που είχε, δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Τεντόγλου. Τον οποίο και χαρακτήρισε «γίγαντα», λέγοντας:

«Νίκησα τον Γκέιλ, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 στη Ντόχα με 8.69. Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Όπως με τον Τεντόγλου. Είναι γίγαντας, αλλά κανείς δεν είναι ρομπότ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...
δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...