Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αθλητισμός

Μαγική ασίστ Σλούκα και θεαματικό κάρφωμα Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε την πιο θεαματική στιγμή του πρώτου δεκαλέπτου στην αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία, για την τρίτη αγωνιστική του EuroBasket 2025. Μετά από μια μαγική ασίστ του Κώστα Σλούκα, ο ηγέτης των Μπακς πάτησε δυνατά και κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι της Γεωργίας.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Greek Freak πήρε θέση πάνω από τον Γκιόργκι Σερμαντίνι και ολοκλήρωσε το άλεϊ-ουπ, ξεσηκώνοντας το γήπεδο.

Η ίδια η FIBA ανέβασε το highlight στα social media, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Το πόσο εύκολα κάνει ο Γιάννης τα πράγματα, συνεχίζει να με σοκάρει».

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Στρατηγός του ΝΑΤΟ προειδοποιεί! Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει τον Νοέμβριο-Ξεκινά με μια συσκότιση και σε 5 μέρες θα έχουν τελειώσει όλα

Η κρίση θα ξεκινήσει με κυβερνοεπιθέσεις και σαμποτάζ σε κρίσιμες ενεργειακές υποδομές.Η Ευρώπη θα βυθιστεί στο σκοτάδι