Αθλητισμός

Fly Athens 2025: Σπουδαίοι επικοντιστές και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Ρουθ στο Παναθηναϊκό Στάδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Παναθηναϊκό Στάδιο ετοιμάζεται να υποδεχθεί για μια ακόμη χρονιά κορυφαίους επικοντιστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο μίτινγκ Fly Athens που θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Ιουλίου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τα ονόματα των αθλητών που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

Ανάμεσα τους ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Εμμανουήλ Καραλής, στην πρώτη του συμμετοχή μπροστά στο ελληνικό κοινό στη θερινή σεζόν, σε μια ιδιαίτερη και αγαπημένη διοργάνωση για τον ίδιο.

Στη λίστα συμμετοχών περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ (5.95μ ατομικό ρεκόρ), ο Τιμπό Κολέ (Γαλλία, 5.95μ), ο Μπαπτίστ Τιερί (Γαλλία, 5.91μ) και ο Γερμανός Όλεγκ Ζερνίκελ (5.87μ) είναι μεταξύ εκείνων που ξεχωρίζουν και που πρόκειται να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα δώσει την ώθηση για μεγάλες επιδόσεις. Από ελληνικής πλευράς, εκτός από τον Καραλή, θα συμμετάσχουν και ο Γιάννης Ρίζος (5.62μ) και ο Αντώνης Σάντας (5.55μ).

Ο Μάρκους Ρουθ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του δεκάθλου στο Παρίσι 2024, θα τιμήσει επίσης τη διοργάνωση.
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...