Αθλητισμός

Final-4 Euroleague: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης στο Άμπου Ντάμπι - Τι να μην κάνετε ΠΟΤΕ!

Σε λίγες ημέρες οι πράσινοι θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την ίδια ώρα που οι ερυθρόλευκοι θα βρουν μπροστά τους την Μονακό που στο τιμόνι της βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το φετινό Final-4 λαμβάνει χώρα εκτός Ευρώπης, πολλοί οπαδοί και απλοί φίλαθλοι ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών για να σηκώσουν με… τρέλα άλλο ένα όπως λέει το γνωστό σύνθημα.

Για πρώτη φορά η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης περνάει τις πύλες της «Γηραιάς Ηπείρου» και… προσγειώνεται απευθείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο προορισμός μπορεί να είναι δελεαστικός, παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως για τις γυναικείες παρουσίες, οι ομάδες ετοιμάζονται να προσφέρουν απολαυστικό θέαμα ωστόσο κάποιοι δεν αστειεύονται με τους… παραβάτες των εγχώριων κανονισμών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Οι περίεργες ατμοσφαιρικές φιγούρες πάνω από την Ικαρία και η ωμή πρόκληση που ετοιμάζει η Άγκυρα στο Αιγαίο εν μέσω πολέμου στην Μ. Ανατολή

Έχουν γκριζάρει το μισό Αιγαίο οι Τούρκοι -Σύμβουλος τουρκικής κυβέρνησης : Τα ελληνικά θαλάσσια πάρκα δεν θα γίνουν σε...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός! Oι Τούρκοι θεωρούν ότι “είναι σειρά του Ισραήλ και όχι της Τουρκίας μετά την επικείμενη καταστροφή του Ιράν”

Η Τουρκία κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ικανούς να πλήξουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά-Το...