Αθλητισμός

Μουσείο Ιστορίας ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια

Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ έκανε εγκαίνια στο νέο Μουσείο Ιστορίας της OPAP Arena, με τον θρύλο της ομάδας, Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα στη σχετική εκδήλωση, στην οποία έδωσε το “παρών” και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP Arena, υπάρχουν όλα τα τρόπαια της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και κέρινα ομοιώματα με ιστορικές φιγούρες της ομάδας όπως οι Νεστορίδης, Παπαϊωάννου, Μαύρος, Μπάγεβιτς, Δημητριάδης και Νικολαΐδης.

Επιπλέον, εκτίθενται οι εμφανίσεις της ΑΕΚ μέσα στα χρόνια και πολλά ακόμη κειμήλια, ενώ ολόκληρη η ιστορία της ομάδας γίνεται γνωστή μέσα από ηλεκτρονικούς πίνακες αφής. Το Μουσείο θα ανοίξει πλέον τις πύλες της και για τους οπαδούς της Ένωσης, για να μπορούν να το επισκέπτονται κάθε φορά που θα βρίσκονται στην OPAP Arena.

<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="el" dir="ltr">Η στιγμή που ο Θωμάς Μαύρος κόβει την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ 🟡⚫️<a href="https://twitter.com/hashtag/aekfc?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#aekfc</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/aek_museum?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#aek_museum</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/opaparena?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#opaparena</a> <a href="https://t.co/QUARXRIRSE">pic.twitter.com/QUARXRIRSE</a></p>&mdash; AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) <a href="https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/1781628310906130738?ref_src=twsrc%5Etfw">April 20, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...