Αθλητισμός

Κεντέρης από Δελφούς: "Θέλω να επιστρέψω στους νέους αυτά που μου έδωσε ο αθλητισμός"

Ο Κώστας Κεντέρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, σε μια σπάνια δημόσια τοποθέτησή και μιλώντας για τη δική του ιστορία «μη τυπικής αριστείας», έκανε λόγο για το εθελοντικό του έργο στον ΣΕΓΑΣ και τα προγράμματα διασύνδεσης του κλασικού αθλητισμού με την κοινωνία και την αγορά που στοχεύουν στην ενδυνάμωση νέων αθλητών σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Κεντέρης είπε χαρακτηριστικά: «ο στίβος είναι όλη μου η ζωή. Θέλω να επιστρέψω στους νέους αυτά που μου έδωσε ο αθλητισμός, ώστε να τους βοηθήσω να μην αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισα εγώ».


Σε μια αποστροφή ιδιαίτερης φόρτισης είπε: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθώ. Είμαι ο Κώστας Κεντερης και είμαι εδώ, πιο ώριμος, πιο δυνατός και με πολύ αγάπη προς όλους».

Συμπλήρωσε ότι «οι αποτυχίες είναι αυτές που σε χαλυβδώνουν».

«Είναι πολύ βασικό να αποτύχεις για να πετύχεις», είπε χαρακτηριστικά και προχώρησε ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας ότι «αν δεν είχα σκοντάψει πάνω στις αποτυχίες μου δεν θα ήμουν εδώ τώρα, αλλά κάπου άλλου».

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Βαρέλογλου, Συνιδρυτής και Μanaging Ρartner της Reborrn, η Ελένη Τσατσαρωνάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας «το Μάννα Τσατσαρωνάκη», ο Γιώργος Σιδηρόπουλος Managing Director της Think Silicon, ο Ευάγγελος Λιάκος, Συνιδρυτής του Beetroot Design Group και τον Σωτήρη Κυρανάκο Γενικό Συντονιστή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Παναγιώτης Κακολύρης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας στρατηγικής επικοινωνίας SOCIALDOO.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ