Αθλητισμός

Ιβάν Σαββίδης: Δώρο στον ΠΑΟΚ νέο αθλητικό κέντρο στη Θέρμη

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην τελευταία συνάντηση που είχε με το ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ανακοίνωσε ότι προχώρησε στην αγορά 150 στρεμμάτων στην περιοχή της Θέρμης και μέσα στον Ιανουάριο θα γίνουν οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του Δικεφάλου του Βορρά.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση, καθώς ο Σαββίδης τόνισε ότι η έκταση θα ανήκει στον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι ενοικιασμένη, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο δώρο στους «ασπρόμαυρους». Όπως τόνισε, αυτό είναι δώρο στον ΠΑΟΚ από τον ίδιο και την οικογένειά του!

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου θα γίνουν μέσα στον Γενάρη.

Παράλληλα, πέρα από το ΔΣ, ο Σαββίδης είχε συνάντηση και με τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας, ενώ πέρα από ευχές, ανασκόπηση της χρονιάς, ζήτησε ακόμη μια φορά συσπείρωση.

«Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...