Αθλητισμός

Super League: Διακοπή στο Ατρόμητος - Παναθηναϊκός μετά από επεισόδια

Θλιβερές εικόνες στο Περιστέρι, όπου ο αγώνας Ατρόμητος - Παναθηναϊκός για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League διεκόπη στο 10ο λεπτό.

Σύμφωνα με το Onsports, οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν δίπλα στη θύρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν το ματς. Οι οπαδοί του Ατρόμητου, τότε τους επιτέθηκαν, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας οπαδός είχε πιστόλι με το οποίο εκτόξευσε φωτοβολίδες.

Η αστυνομία επενέβη, αφού οι οπαδοί του Ατρόμητου παρέμειναν στον στίβο δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, υπήρξαν συγκρούσεις και ρίψη δακρυγόνων και ο διαιτητής Ευαγγέλου έδωσε εντολή να κατευθυνθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια στο 13ο λεπτό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...