Λιονέλ Μέσι
Αθλητισμός

Άραβας προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στον Μέσι για τον μανδύα που του φόρεσε στην απονομή ο Αλ Θανί

Ο παροξυσμός για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή και τη σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι ξεπερνά τα όρια της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Η φωτογραφία με τον Λίο να κρατά το τρόπαιο έγινε η δημοφιλέστερη στην ιστορία του twitter, ενώ κι αυτή που ο σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί τού φορά το bisht, τον παραδοσιακό μανδύα, στην απονομή του τροπαίου, έχει εκατομμύρια κλικ.

Μάλιστα, το bisht έχει μπει στο στόχαστρο ενός Αραβα, του πρώην μέλους του Συμβουλίου Συνεργασίας του Ομάν, Αχμέντ Αλ Μπαρουάν, ο οποίος σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε πως προσφέρει στον Μέσι ένα εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να του δώσει τον παραδοσιακό μανδύα από το Κατάρ.

«Φίλε μου Μέσι, συγχαρητήρια για την κατάκτηση. Ο Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί με συγκίνησε όταν σου προσέφερε το bisht ως σύμβολο μεγαλοψυχίας και σοφίας. Σου προσφέρω 1 εκατομμύριο δολάρια για να μου δώσεις αυτόν τον μανδύα», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραμένει άγνωστο, πάντως, αν ο Μέσι έχει κρατήσει τον μανδύα...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...
Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...