Αθλητισμός

Παγκόσμιο κωπηλασίας: Στην 6η θέση ο Ντούσκος

Οι ελληνικές παρουσίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τσεχίας ολοκληρώθηκαν με τη συμμετοχή του Στέφανου Ντούσκου στον τελικό του σκιφ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο δεν μπόρεσε να δείξει τον καλό του εαυτό τερματιζόντας στην 6η και τελευταία θέση της κούρσας.

Κανείς δεν μπόρεσε να καταδιώξει και να απειλήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2019, Όλιβερ Ζάιντλερ, ο οποίος χωρίς να αφήσει καθόλου την πρώτη θέση σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τερμάτισε πρώτος με 6:48.67 και πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην συλλογή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μέλβιν Τουέλαρ (Ολλανδία), κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει τον Ζάιντλερ, όμως με 6:50.12 τερμάτισε δεύτερος και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Ο Βρετανός, Γκρέιαμ Τόμας δεν επέτρεψε στον Νεοζηλανδό Τζόρνταν Πάρι να τον βγάλει εκτός βάθρου. Ενώ ήταν 4ος στα 1.000μ, πέρασε 3ος στα 1.500μ και διατήρησε την θέση μέχρι τον τέλος του αγώνα, αφού τερμάτισε σε 6:51.44, έναντι του 6:52.25 του Πάρι.

Ο Νορβηγός Κεϊτίλ Μπορς ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 5η θέση μπροστά από τον Στέφανο Ντούσκο με 6:59.45 και ο δευτεραθλητής Ευρώπης τον ακολούθησε με 7:10.64

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Διαμόρφωση τακτικής για την Ελλάδα: H παροχή εγγύς αεροπορικής υποστήριξης από τα Ρωσικά μαχητικά καταλύτης στην εξέλιξη των επιχειρήσεων

Παρά την αριθμητική υπεροχή 10:1 έναντι της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας, η Ρωσία έχει τεθεί σε επισφαλή θέση και...