Νόβακ Τζόκοβιτς
Αθλητισμός

Τζόκοβιτς: Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Σινσινάτι-Ο λόγος που τον άφησε "εκτός"

Τα άσχημα νέα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζονται, καθώς μετά το Μόντρεαλ ο Σέρβος απέσυρε τη συμμετοχή του και από το 1000άρι τουρνουά στο Σινσινάτι (14-21 Αυγούστου), καθώς δεν έχει έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗPA δεν έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

Συμφωνα με το gazzetta.gr, αυτή η εξέλιξη μειώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες για τον Τζόκοβιτς να πάρει μέρος στο US Open, που αρχίζει στις 29 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί σε κάποια τουρνουά, ούτε ακόμα και για τα Grand Slams.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα και στο πιο αισιόδοξο σενάριο για τον ίδιο, να του δοθεί ειδική εξαίρεση συμμετοχής στο US Open, ο κάτοχος 21 τίτλων σε Grand Slam, θα αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη χωρίς παίξει στα τουρνουά στην Αμερική στη σκληρή επιφάνεια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...