Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Indian Wells: Σάκκαρη - Σβιόντεκ 0-2 - «Λύγισε» η Μαρία

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια “πάλεψε” το πρώτο σετ, αλλά… κατέρρευσε στο δεύτερο και δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστική κόντρα στην Πολωνή αντίπαλό της, στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Καλιφόρνιας.

Το παιχνίδι

Η Σάκκαρη ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς βρήκε μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ στο ματς, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Με τις δύο τενίστριες να αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον ήλιο στο σερβίς της, υπήρξαν τρία ακόμη συνεχόμενα μπρέικ, πριν κρατήσει η Σφιόντεκ για πρώτη φορά το δικό της και πάρει το προβάδισμα με 3-2.

Ακολούθησε μάλιστα και νέο της μπρέικ, αλλά η Μαρία “απάντησε” αμέσως με δικό της και στη συνέχεια κράτησε για πρώτη φορά και εκείνη το σερβί της για το 4-4. Η Πολωνή πήρε όμως ξανά το προβάδισμα και με το τέταρτο μπρέικ της στο πιο κρίσιμο σημείο, πήρε το πρώτο σετ με 6-4, κάνοντας το 1-0 στο ματς, παρότι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια “έσβησε” τρία σετ πόιντ της.

Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστριες κράτησαν τα πρώτα σερβίς τους για το 2-1 της Σφιόντεκ στο ματς, αλλά αμέσως μετά, η Πολωνή έκανε πρώτη το μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1, για να πάρει ψυχολογία και να κάνει εύκολα και το 4-1. Πήρε έτσι και σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...