Αθλητισμός

Νόβακ Τζόκοβιτς: Τα "απόνερα' του θρίλερ - Η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας θα κάνει έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες

Η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα όσα έγιναν στη χώρα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν την έναρξη του Australian Open.

Ήταν αυτή άλλωστε που άναψε το πράσινο φως στον κορυφαίο τενίστα του κόσμου να έρθει στην Αυστραλία, διαβεβαιώνοντας τον πως με την ιατρική εξαίρεση που του έδωσαν δε θα είχε κανένα πρόβλημα να μπει στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας ανακοίνωσε πως θα αρχίσει έρευνες μετά την ολοκλήρωση του Australian Open για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έκαναν λάθη στην υπόθεση.

“Αναγνωρίζουμε ότι τα πρόσφατα γεγονότα αποτέλεσαν σοβαρή αναστάτωση για όλους και λυπούμαστε βαθιά για την επίδραση που είχαν σε όλους τους παίκτες. Πάντα υπάρχουν μαθήματα και θα ελέγξουμε όλες τις πλευρές της προετοιμασίας και εφαρμογής για να ενημερώσουμε για τον σχεδιασμό μας – όπως κάνουμε κάθε χρόνο. Η διαδικασία πάντα ξεκινάει όταν θα έχουν σηκώσει τα τρόπαια οι πρωταθλητές του Australian Open”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ