Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Αυτές είναι οι 24 ομάδες που συμμετέχουν στην 5η φάση

Στην 5η φάση εξάλλου θα συμμετέχουν και οι πρώτες 10 ομάδες από τη Super League.

Από την τέταρτη φάση του θεσμού προκρίθηκαν οι Παναχαϊκή, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Άγιος Νικόλαος, Τρίκαλα, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, ενώ άνευ αγώνα πέρασαν οι Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην πέμπτη φάση του Κυπέλλου θα συμμετέχουν και οι πρώτες 10 ομάδες της Super League και συγκεκριμένα οι Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Λαμία, Ιωνικός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Βόλος.

Είναι άξιο αναφοράς ότι στην 5η φάση του Κυπέλλου θα συμμετέχουν πέντε ομάδες της Γ’ Εθνικής (Παναχαϊκή, Άγιος Νικόλαος, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Ηλιούπολη),

Τα παιχνίδια της 5ης φάσης έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 26-27-28 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

macron-starmer
Κόσμος 0

«Σκοτώθηκαν» Μακρόν και Στάρμερ στο Λονδίνο σχετικά με το ουκρανικό! Τι υποστήριζε ο καθένας τους και γιατί απειλείται με διχόνοια όλη η Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος ενεπλάκη σε τρομερή φιλονικία με τον Βρετανό πρωθυπουργό υπό την αιγίδα της Συμμαχίας των Προθύμων