Αθλητισμός

Πόλο: Στις 16/9 οι κληρώσεις για Α1 ανδρών και γυναικών

Την προσεχή Πέμπτη (16/9), στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 ανδρών και Α1 γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που εξακολουθούν να ισχύουν, η ΚΟΕ ανακοίνωσε ότι από κάθε Σωματείο μπορούν να παραβρεθούν ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο έφορος της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου. Στην Α΄ φάση θα διεξαχθεί ένας γύρος (15 αγωνιστικές) και στη συνέχεια οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (1-8 και 9-16). Στη Β΄ φάση θα διεξαχθεί και πάλι ένας γύρος (7 αγωνιστικές), με κάθε αγώνα να διεξάγεται στην αντίθετη έδρα από αυτήν της Α΄ φάσης και τις ομάδες να μεταφέρουν τη συνολική βαθμολογία τους. Μετά την ολοκλήρωση της Β΄ φάσης θα ακολουθήσουν τα πλέι-οφ, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, και τα πλέι-άουτ, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων (13η έως 16η θέση μετά το πέρας της Β΄ φάσης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών θα αρχίσει στις 6 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Η κανονική περίοδος θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (22 αγωνιστικές) και στη συνέχεια οι πρώτες οκτώ ομάδες θα μετάσχουν στα πλέι-οφ και οι τέσσερις τελευταίες στα πλέι-άουτ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...