Αθλητισμός
Ενημερώθηκε στις:

Η στιγμή που η ομάδα της Δανίας γίνεται ασπίδα πάνω από τον Έρικσεν

Κρίστιαν Έρικσεν κατέρρευσε την ώρα του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία και οι συμπαίκτες του αντέδρασαν με τρομερό τρόπο.

Είναι η στιγμή που όλη η Ευρώπη έχει παγώσει. Η στιγμή που ο Έρικσεν βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και όλοι φοβούνται τα χειρότερα. Φοβούνται αυτό που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται, αλλά οι αντιδράσεις όλων οδηγούν σε αυτή τη σκέψη.

Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τον Δανό παίκτη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι συμπαίκτες του εκείνη τη στιγμή αντιδρούν υποδειγματικά. Αντιδρούν ως πραγματική ομάδα. Με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Δανοί γίνονται ασπίδα πάνω από τον πεσμένο Έρικσεν, σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα και -ενώ είναι δακρυσμένοι- προστατεύουν σε απόλυτο βαθμό τον συμπαίκτη τους. Εκείνες θα μπορούσαν να είναι οι τελευταίες στιγμές του Έρικσεν στη ζωή και οι συμπαίκτες του στην εθνική Δανίας (του) έδειξαν τον σεβασμό που έπρεπε.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, φρόντισαν να… κρύψουν εντελώς τον συμπαίκτη τους, μη επιτρέποντας σε κανέναν να έχει οπτική επαφή μαζί του. Μια αντίδραση πραγματικής ομάδας και την ίδια ώρα μια αντίδραση που δείχνει τον μέγιστο σεβασμό σε αυτόν που είναι πεσμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...
Ελληνοτουρκικά 0

Ποιο ήταν το μήνυμα Γκιουλέν: Μην υπακούσετε τον Ερντογάν αν αποπειραθεί κάτι-Σοβαρή ενόχληση στην Τουρκία με την συνέντευξη στο ελληνικό κανάλι

Σύμφωνα με τον τον Κωνσταντίνο Φίλη, Εκτελεστικό Διευθυντή Ερευνητικών Προγραμμάτων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και...