Αθλητισμός

Μαρτίνς: O τελικός κρίθηκε στο ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν από την ομάδα του με συνέπεια στο τέλος ο ΠΑΟΚ να βρει το γκολ που έκρινε το τελικό

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εκτιμά μετά το ματς πως οι χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.
 

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το που κρίθηκε ο τελικός: «Κρίθηκε στο ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Έπειτα όταν παίζεις με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ κινδυνεύεις. Έτσι δεχθήκαμε στο τέλος το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Τώρα πλέον ξεκινάμε την προετοιμασία της νέας χρονιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓια τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου και πόσο άλλαξε τα πλάνα του: «Δεν νομίζω πως η αλλαγή του Σωκράτη μας επηρέασε. Παίξαμε καλά, είχαμε την κυριαρχία, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ περίμενε το λάθος του Ολυμπιακού και το εκμεταλλεύτηκε. Δεν θεωρώ πως μας επηρέασε ο τραυματισμός του Σωκράτη».

Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό του χρόνου: «Να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, η ομάδα παλεύει για όλους τους τίτλους».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ