Αθλητισμός

Σκάει βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο- «Τρέμει» η προεδρική καρέκλα του Ζαγοράκη

Η UEFA στέλνει στην Αθήνα και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Κέβιν Λαμούρ (σήμερα το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του) και σύμφωνα με πληροφορίες θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε ότι αφορά στη διοίκηση της ΕΠΟ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποστηρίζει πως δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από την προεδρική καρέκλα από την στιγμή που δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση. Είναι εγκλωβισμένος, κάτι βέβαια που γνώριζε πριν υποβάλει την υποψηφιότητα του για την προεδρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ζαγοράκης πηγαίνει στα γραφεία κάθε 10-15 ημέρες, σύμφωνα με το sportdog.gr. Στην περίπτωση που παραiτηθεί δύο είναι τα σενάρια: α) Θα διοριστεί Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή με πρόσωπα που θα υποδείξει η κυβέρνηση και β) Θα διενεργηθούν εκλογές μόνο για τον πρόεδρο.  

Ενδέχεται βέβαια με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης να παραμείνει στη θέση του ο Ζαγοράκης. Σε αυτήν την περίπτωση θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρωσία: Φέρτε τον Ζελένσκι στο τραπέζι αλλιώς θα ταπεινωθείτε όπως στο Αφγανιστάν-Ποιος ανατινάζει τις γέφυρες; Νέες "εκκαθαρίσεις" εθνικιστών και HIMARS (Βίντεο)

Η Ρωσία απειλεί να «επεκτείνει τους γεωγραφικούς στόχους» του πολέμου λόγω της προμήθειας δυτικών όπλων στην...