Αθλητισμός

Ο Γιουσέιν Μπολτ έδωσε ελληνικό όνομα στην κόρη του

Ο Γιουσέιν Μπολτ για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφίες του πρώτου του παιδιού.

Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών, έγινε για πρώτη φορά πατέρας τον περασμένο Μάιο, με την σύντροφό του, Κάσι Μπένετ, να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο Μπολτ και η σύντροφός του, έδωσαν στην μικρή μάλιστα ένα… ελληνικότατο όνομα: Ολυμπία. Φυσικά, δίπλα στο όνομα, πρόσθεσε και το «lightning» (αστραπή), που ήταν το παρατσούκλι του όταν σάρωνε στους μεγάλους αγώνες στον στίβο, τόσο στα 100μ., όσο και στα 200 μ.


Χθες η σύντροφός του είχε γενέθλια και δημοσίευσε στο Instagram εικόνες από μία φωτογράφιση που έκαναν μαζί με την κόρη τους, η οποία έχει πανέμορφα μάτια.


Ο Γιουσέιν Μπολτ θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στην σύντροφό του που είχε γενέθλια και δημοσίευσε, για πρωτη φορά, φωτογραφίες της κόρης του

«Θέλω να ευχηθώ στην σύντροφό μου χρόνια πολλά και να πω πως είμαι χαρούμενος που περνώ αυτή τη μέρα μαζί σου. Θέλω να έχεις κάθε ευτυχία και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κρατήσεις το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αρχίσαμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας με την κόρη μας, Ολυμπία 'Αστραπή' Μπολτ και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον μας. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι… ροκ γι’ αυτή την οικογένεια. Σ’ αγαπώ», έγραψε στο μήνυμά του ο Μπολτ.
 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ