Ενές Καντέρ
Αθλητισμός

Τουρκία: Απελευθερώθηκε ο πατέρας του Ενές Καντέρ έπειτα από 7 χρόνια στις φυλακές

Σε αντίθεση με τις απόψεις των επικριτών του και εκείνων που τον επιλέγουν για να πωλούν το προφίλ του επαναστάτη με αιτία, ο Τούρκος σέντερ των Σέλτικς είναι ένας βαθιά συνειδητοποιημένος και μεθοδικός τύπος.

Δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική ορθότητα στα λεγόμενά του. Τουναντίον, αγαπάει το μπάσκετ και τη φιλανθρωπία, έκανε πράξη το «αν δεν πιστεύει κανείς σε εσένα, πίστεψε εσύ στον εαυτό σου» και, τα τελευταία χρόνια είναι ο φόβος και ο τρόμος για το αυταρχικό καθεστώς του Τούρκου προέδρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ο Καντέρ, λοιπόν ενημέρωσε μέσω Twitter πως ο πατέρας του απελευθερώθηκε από τις τουρκικές φυλακές όπου τον κρατούσαν για επτά χρόνια.

«Θα μπορούσα να βάλω τα κλάματα! Σήμερα ανακάλυψα ότι 7 χρόνια μετά από τη σύλληψη του, ο πατέρας μου απελευθερώθηκε! Αφού πρώτα πέρασε από ένα αστείο δικαστήριο και τον κατηγόρησαν σαν εγκληματία μόνο και μόνο επειδή είναι ο πατέρας μου! Αυτό, ακριβώς οφείλεται στην πίεση που ασκήσαμε στο τουρκικό καθεστώς».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βάζει "φωτιά" ο Ερντογάν στην Αίγυπτο: Θέλει να ρίξει Σίσι για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου - Με "δάκτυλο" Άγκυρας οι εξεγέρσεις

Μετά την αιγυπτιακή άρνηση στη "λυκοφιλία" της Τουρκίας ξέσπασαν εξεγέρσεις της Μουσουλμανικής αδερφότητας