Αθλητισμός

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: "Στην ομάδα έχουμε 6 θετικά κρούσματα"

Ο πρόεδρος της μπασκετικής Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, μίλησε για τα κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στην ομάδα, μετά τις πρόσφατες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε ότι είναι έξι τα κρούσματα με κορωνοϊό που βρέθηκαν στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως δεν είναι όλα αθλητές.

Παράλληλα, ανέφερε πως μόνο ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τσενκ Ρεντά, χρειάστηκε να νοσηλευτεί (εισήχθη σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους).

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σε απομόνωση, ενώ ο τεχνικός της Φενέρ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επέστρεψε στη Σερβία, μαζί με την οικογένειά του με αεροσκάφος της σερβικής κυβέρνησης.

Η δήλωση του Αλί Κοτς:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έξι μέλη της βρέθηκαν θετικά στον ιό και δεν είναι όλοι αθλητές. Τα δείγματα έχουν σταλεί ήδη στο υπουργείο Υγείας. Ευτυχώς, κανείς από αυτούς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, εκτός από τον τζένεραλ μάνατζερ. Ο Τσενκ Ρέντα είναι στο νοσοκομείο και προληπτικούς λόγους και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύντομα θα είναι κοντά μας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν θα χαθούν οι μισθοί: «Μέσα σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, το προσωπικό μας δεν πρόκειται να έχει μισθολογικές απώλειες».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ