Αθλητισμός

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Η πορεία προς το γήπεδο "έβαψε" ερυθρόλευκο το Βελιγράδι – Εικόνες, ΒίντεοΜια μαγευτική ατμόσφαιρα αναμένεται σήμερα το βράδυ στον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό. Όλο το Βελιγράδι έγινε ερυθρόλευκο από τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού αναμένεται να δημιουργήσουν μια “μαγική” ατμόσφαιρα απόψε το βράδυ στο “Ράικο Μίτιτς” λόγο και των… αδελφικών τους σχέσεων.

Λίγες ώρες πριν τη “σέντρα” του κρίσιμου αγώνα για τους ομίλους του Champions League τα… ερυθρόλευκα αδέρφια συναντήθηκαν στο κέντρο του Βελιγραδίου και το “έβαψαν” με τα κοινά τους χρώματα, ενώ φώναξαν όλοι μαζί πολλά συνθήματα.

Να αναφέρουμε ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μεταβούν στο στάδιο “Ράικο Μίτιτς” με πορεία, η οποία θα ξεκινήσει από το κέντρο του Βελιγραδίου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση: “Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», θα συναντηθούν στο κέντρο του Βελιγραδίου, στο ξενοδοχείο «Moskva» στις 16:00 τοπική ώρα, προκειμένου να ξεκινήσει από εκείνο το σημείο η πορεία τους προς το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό (Rajko Mitic Stadium) στις 21:00 τοπική ώρα”.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ