Αθλητισμός

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ (βίντεο)


Περίπου δύο εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τον Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τις εμφανίσεις που θα φορά τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Νέα σεζόν, μεγαλύτερες προκλήσεις, νέες εμφανίσεις. Εμφανίσεις που συνδυάζουν τις τεχνολογικές καινοτομίες με την ιστορική παράδοση του ΠΑΟΚ. Αυτές είναι οι εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Οι αρχές και η ιστορία της ομάδας, συνδυασμένα με την ιταλική φινέτσα και το μοντέρνο στυλ της Macron. Τρεις ξεχωριστές εμφανίσεις, γεμάτες καινοτομίες και ιδιαιτερότητες που τις καθιστούν μοναδικές.

Η πρώτη δεν θα μπορούσε να μην ειναι ριγέ. Τέσσερις μαύρες ρίγες πάνω σε λευκή φανέλα, σε συνδυασμό με έναν old school γιακά με κουμπιά, ο οποίος συνδυάζει το design με την χρηστικότητα, προκειμένου οι φανέλες να είναι βολικές και άνετες για τους παίκτες.

Η δεύτερη μαύρη, ή καλύτερα για να είμαστε ακριβείς σχεδόν μαύρη. Οι carbon ρίγες διατηρούν το χαρακτήρα ΠΑΟΚ και δίνουν ένα εντυπωσιακό all black αποτέλεσμα με σημασία στη λεπτομέρεια.

Τέλος, η τρίτη εμφάνιση έρχεται να… υπηρετήσει τις επιταγές της εποχής και να παρουσιάζει κάτι out of the box. Μπλε-πετρόλ χρωματισμός, με ολόλευκο το σήμα σε μία ιδανική εναλλακτική.

Το ειδικό συναισθηματικό και σημειολογικό μήνυμα των νέων εμφανίσεων βρίσκεται στο εσωτερικό τους. 20 χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, τα αδικοχαμένα αετόπουλα είναι συνεχώς δίπλα μας. Σε κάθε αγώνα. Το σύνθημα «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» αποτελεί ένα ελάχιστο φόρο τιμής.

Σημειολογική ήταν και η επιλογή της τοποθεσίας της φωτογράφησης. Τα Κάστρα της Θεσσαλονίκης, ένα από τα χαρακτηριστικότερα σύμβολα της πόλης μας, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να παρουσιαστούν οι εμφανίσεις των νταμπλούχων. Own the top…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ