Αθλητισμός

Copa America: Έξαλλος ο Μαραντόνα με το στραπάτσο της Εθνικής Αργεντινής - «...της μάνας τους»

Η Εθνική Αργεντινής ξεκίνησε με το... αριστερό το φετινό Copa America της Βραζιλίας και ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του σχολιάζοντας το αποτέλεσμα.

Η Αργεντινή του Λέο Μέσι, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα μετά από 12 χρόνια από την Κολομβία στην πρεμιέρα του Copa America.

Το γεγονός έχει κάνει έξαλλους του Αργεντινούς και μεταξύ αυτών και τον διασημότερο όλων, αφού ο Ντιέγκο Μαραντόνα άρχισε να βρίζει στα ΜΜΕ, για το αποτέλεσμα.

«Καταλαβαίνεις ότι ακόμα και τα Τόνγκα μπορούν να μας νικήσουν. Έχουμε ένα πρεστίζ και το κάνουμε κομμάτια. Τι είναι η φανέλα; Η φανέλα είναι συναίσθημα, το μ@@@ί της μάνας τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...