Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Πρόσωπο-έκπληξη καλεί ο Αναστασιάδης!

Για πρώτη φορά με τα χρώματα της "γαλανόλευκης" θα ντυθεί ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της προετοιμασίας της Εθνικής.

Μια έκπληξη περιλάμβανε το «προσκλητήριο» του Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής σε Ολλανδία και το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/05).

Ο λόγος για τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης, που κλήθηκε για να καλύψει το κενό του Μιχάλη Μπακάκη που θα χειρουργηθεί εκείνες τις μέρες στους κοιλιακούς. Απών από την αποστολή είναι και ο τραυματίας Κώστας Μήτρογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι «είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).
Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου
Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου
Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου
Σταφυλίδης

27 Μαΐου
Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ