Αθλητισμός

ΟΔΚΕ: «Δεν θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς και απειλές»

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και γύρω από το όνομα του Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Οι διαιτητές εξέφρασαν με ανακοίνωση τους την οργή τους για την «επίσκεψη» στο σπίτι του Έλληνα ρέφερι, ενώ υπογράμμισαν ότι κανείς δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς και απειλές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

«Η Θλίψη έφυγε, μόνο ντροπή έμεινε πλέον.

Από την στιγμή που οπαδοί πηγαίνουν στην κατοικία καταξιωμένου διεθνή διαιτητή (πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στον τελικό του FIBA CUP) και προσβάλουν την οικογενειακή του ηρεμία, πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Καταγγέλλουμε απερίφραστα αυτές τις ενέργειες και δηλώνουμε ότι όλοι οι Έλληνες Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης στέκονται δίπλα στον συνάδελφο Διαιτητή, γιατί σήμερα είναι αυτός, αύριο θα είναι κάποιος άλλος.

Ένα είναι σίγουρο, ότι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος δεν πλήττεται από τους διαιτητές και για αυτό το λόγο δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να προσβάλει την αξιοπρέπεια τους και δεν θα υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό και απειλή από όπου και αν προέρχεται αυτή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ