Αθλητισμός

Super League- Βαριές εκφράσεις μεταξύ Καραπαπά και Γκαγκάτση: «Θα σε ξεβρακώσω»

Επεισοδιακή η συνεδρίαση της Super League

Ηταν εξ αρχής δεδομένο ότι αυτή η συνεδρίαση της Super League δεν θα έμοιαζε με τίποτα με τις προηγούμενες. Και αυτό επιβεβαιώθηκε πολύ γρήγορα. Με τον Κώστα Καραπαπά και τον Μάκη Γκαγκάτση να πρωταγωνιστούν στην πιο σκληρή κόντρα του συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Καραπαπάς, όταν ο Γκαγκάτσης ζήτησε την ψήφο των υπόλοιπων ομάδων, επέλεξε το σκληρό ροκ, θυμίζοντάς του τις περσινές απειλές του, πως το πούλμαν του Ολυμπιακού δεν θα φτάσει στο αεροδρόμιο, εάν φύγει από την Τούμπα, έκανε αναφορά στον παράνομα παραμένοντα διευθύνοντα σύμβουλο της Λίγκας και πατέρα του, Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά και στα όσα έγιναν στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τον προπηλακισμό από αστυνομικούς και οπαδούς του ΠΑΟΚ, της αποστολής των Πειραιωτών, αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Κ. Καραπαπάς, είπε:


Φωτογραφία αρχείου
  • «Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ότι θες να γίνεις Πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει γελοίο υποκείμενο. Πέρσι μας έλεγες ότι δεν θα φτάσει το πούλμαν μας στο Αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον Πρόεδρο; Εσύ Πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα διευθύνων σύμβουλος, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου».
  • «Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση από το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο sdna και ένας εδώ δεν μιλάει. Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γ@μ… από το sdna. Γράψε λοιπόν τώρα ένα βίντεο να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα. Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη κι είσαι για να φοράς φούστα».

Φωτογραφία αρχείου
  • «Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοι σου, όπως στη Θεσσαλονίκη, που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις. Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη να μπει. Εστησες ολόκληρο τσίρκο».

Να αναφέρουμε, ότι στην ψηφοφορία που ακολούθησε οι ερυθρόλευκοι ψήφισαν υπέρ του Μηνά Λυσάνδρου για την προεδρία της Super League.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ