Αθλητισμός

Τι δουλειά έχει ο Κόκκαλης στην «Αγιά Σοφιά»

Η εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη εμπλέκεται στα έργα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Μια ανατρεπτική εξέλιξη έρχεται να ταράξει την ηρεμία της ΑΕΚ και την κατασκευή του νέου της γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο όμιλος Intrakat του Σωκράτη Κόκκαλη κέρδισε το μειοδοτικό διαγωνισμό για την υπογειοποίηση.

Ο διαγωνισμός που είχε προκηρυχθεί από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, δίπλα από το γήπεδο της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε. Το έργο αυτό έχει άμεση συνάρτηση με την κατασκευή και τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς». Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Live Sport», ο όμιλος Intrakat είναι ο προσωρινός μειοδότης αυτού του διαγωνισμού (πήρε το έργο από την Περιφέρεια Αττικής), πραγματοποιώντας την καλύτερη προσφορά.

Ο όμιλος του Σωκράτη Κόκκαλη είναι προσωρινός μειοδότης καθώς μέσα στις επόμενες 15 ημέρες οι υπόλοιπες εταιρείες, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα προσβολής της επικράτησης της Intrakat, εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος.

Πάντως το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, με την εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη να είναι αυτή τελικά που θα αναλάβει το έργο της υπογειοποίησης.

.onsports.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ