Αθλητισμός

Επεισόδιο μεταξύ Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων - Καταγγελίες για σπρωξίματα, απειλές και φτυσιές, ξέφυγε η κατάσταση

Ξέφυγε η κατάσταση στη κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Επεισόδιο μεταξύ Γιαννακόπουλου κι Αγγελόπουλων.

Έξω φρενών αποχώρησε μία ώρα μετά την έναρξη της συνάντησης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φωνάζοντας!

Όπως έλεγε το αφεντικό του Παναθηναϊκού τον απώθησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας. «Δημητράκη θα σε τσακίσω», έλεγε σύμφωνα με τους «πράσινους» ο Σκινδήλιας για ώρα, με τον Γιαννακόπουλο να είναι έξαλλος. Μάλιστα, καταγγέλλει πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να μείνει στη σύσκεψη.

«Δεν είναι δυνατόν, είναι ντροπή! Όλα έγιναν μπροστά στον Υφυπουργό που δεν έκανε τιποτα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως ο Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Σκινδήλια, κάτι που διαψεύδεται από το «τριφύλλι».

TI ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αν και καλεσμένος, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έδωσε το «παρών», με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους στον Αριστείδη Γολέμη, ο οποίος εκπροσωπούσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Αρχικά, ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ είπε πως: «Αν γινόταν αύριο η συνάντηση θα ήταν εδώ ο πρόεδρος», με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να επιμένουν και να λαμβάνουν εκ νέου την απάντηση από τον κ. Γολέμη: «Είμαι εγώ εδώ
».

Στη συνέχεια, οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ επέμεναν πως θα έπρεπε να ήταν παρών στη συνάντηση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, με τον Γολέμη να τους λέει: «Θα είναι στην επόμενη, αν και δεν χρειάζεται», για να μιλήσουν τελευταίοι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, λέγοντας: «Έτσι νομίζετε ότι δεν χρειάζεται».

Από ‘κει και πέρα, παρόντες ήταν όλοι όσοι αναμένονταν, δηλαδή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Μάκης Αγγελόπουλος της ΑΕΚ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ