Αθλητισμός

Ακόμα και οι θρύλοι κλαίνε: Το δακρύβρεχτο «αντίο» του Χουάν Κάρλος Ναβάρο on air! (βίντεο)

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.


«Οι άνδρες δεν κλαίνε» λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, αλλά και ο στίχος που έχει ερμηνευθεί με μεγάλη επιτυχία από τη σπουδαία Μαρινέλλα καθώς και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όμως… είναι αλήθεια;

Αν κρίνουμε από την αντίδραση του σπουδαίου Ισπανού μπασκετμπολίστα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, όχι. Ο «La Bomba» που όλοι αγαπήσαμε ή αγαπήσαμε να… μισούμε -σε αθλητικό πάντα πλαίσιο-, αποχαιρέτησε την ενεργό δράση αφήνοντας πίσω ένα παλμαρέ γεμάτο διακρίσεις και μια πλούσια καριέρα που θα μνημονεύεται από δεκάδες γενιές.

Ο πρώην Ισπανός διεθνής, στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου ενώ μιλούσε για τη θητεία του στην εθνική ομάδα και την Μπαρτσελόνα, έμεινε εμβρόντητος όταν όλοι οι παρευρισκόμενοι, από τους δημοσιογράφους μέχρι τους συναδέλφους του σε ένα ανεπανάληπτο standing ovation τον καταχειροκρότηταν και τον επευφήμησαν.

Ο θρυλικός γκαρντ μπροστά στη συγκίνηση και τη στιγμιαία έκπληξη, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του αποδεικνύοντας πως… ακόμα και οι θρύλοι κλαίνε!

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

«Μπάσταρδοι Γερμανοί»! Σάλος στη Γερμανία: Αστυνομικοί με τουρκική και αραβική καταγωγή φέρονται να απειλούν Γερμανούς συναδέλφους τους

Η υπόθεση του Βερολίνου θέτει επομένως ένα επιτακτικό ερώτημα: Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι μηχανισμοί ελέγχου της...
Ελληνοτουρκικά 0

«Ετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία» – Η προειδοποίηση πρώην στελέχους των ισραηλινών πληροφοριών στην Ελλάδα (Βίντεο)

Προειδοποίηση προς την Ελλάδα για το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύγκρουσης με την Τουρκία απευθύνει ο Μάρκο Μορένο, πρώην...