Αθλητισμός

Κούβελος για Παπαχρήστου: Εγώ την είχα αποβάλλει το 2012, όμως μετάνιωσε - Είναι πλέον μητέρα με άριστη συμπεριφορά


Θέση για τις επικρίσεις δέχθηκε η Βούλα Παπαχρήστου, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πήρε ο Ισίδωρος Κούβελος.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, έγραψε χαρακτηριστικά σε σχόλιό του, σε ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου:

Ανδρέα εγώ την είχα αποβάλει τότε από την αποστολή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου 2012. Η πραγματικότητα είναι ότι είχε παρασυρθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο χωρίς η ίδια να έχει τέτοιες απόψεις. Μετάνοιωσε για αυτό έκτοτε έχει αλλάξει και είναι μια αθλήτρια μοντέλο αλλά και μητέρα με ήθος και άριστη συμπεριφορά . Μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο οριστικά και αμετάκλητα για κάποιο λάθος που έκανε στο παρελθόν και για το οποίο μετάνοιωσε και έκανε στροφή ώστε σήμερα να θεωρείται υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου . Νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να τα πω ώστε να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια. Η Βουλα ξαναγεννήθηκε και για αυτό έφτασε στην κορυφή διαφορετικά θα είχε μείνει στο επίπεδο εκείνων που της έγραψαν το χυδαίο κείμενο και το σήκωσαν στην σελίδα χωρίς η ίδια να έχει αντίληψη και άποψη για το θέμα!

H σχετική ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου:

Ο φασιστας ειναι φασιστας και κανενα μεταλλιο δεν τον ξεπλενει..οποτε οχι μονο δεν επρεπε να υπαρξουν συγχαρητηρια απο...

Gepostet von Andreas Papadopoulos am Samstag, 11. August 2018

Και το σχόλιο του Ισίδωρου Κούβελου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ