Αθλητισμός

Θέμα από το πουθενά στον ΠΑΟΚ - Στον αέρα κορυφαίο όνομα και βασικός - Έρχεται ο μάνατζέρ του!

Ανησυχία και… συναγερμός προκλήθηκε στον ΠΑΟΚ όταν ο μάνατζερ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τους ενημέρωσε πως θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για συζητήσεις. Το… μυαλό όλων πήγε κατευθείαν σε πιθανή πρόταση που μπορεί να φέρει ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η φωτιά γρήγορα έσβησε.

Ο λόγος της άφιξης δεν είναι άλλος από τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής θέλει επέκταση για δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο πως ο ΠΑΟΚ θα το δεχτεί.

Το σίγουρο είναι πως τον θέλει ο Λουτσέσκου, αλλά αρκεί μονάχα ο Ρουμάνος προπονητής για να προχωρήσει η δουλειά; Αν από τις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ δεν υπάρξει ταύτιση απόψεων τότε θα τεθεί θέμα αποχώρησης του Ολλανδού ποδοσφαιριστή.

Ο έμπειρος μέσος, παρότι δε θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ύστερα από απαίτηση της οικογένειας του, θα υποχρεωθεί να κοιτάξει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που έχει στα χέρια του. Οι περισσότερες είναι από Τουρκία που έχουν αρκετά ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το όνομα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ