Αθλητισμός

Επισήμως από τον Απόλλωνα στην ΑΕΚ ο Αλμπάνης - Υπέγραψε για τρία χρόνια

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα είναι πλέον ο Χρήστος Αλμπάνης. Το gazzetta.gr αποκάλυψε από καιρό το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 24χρονο ακραίο, αλλά και την ολοκλήρωση του deal.

Πριν από λίγο, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την παραχώρησή του στους «κιτρινόμαυρους», ενώ διατηρεί τόσο ποσοστό μεταπώλησης (20%), όσο και το δικαίωμα να τον αποκτήσει ως δανεικό, εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, αναφέρει πως αποδέχθηκε την «τελευταία βελτιωμένη πρόταση» από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», κάτι που συνέβη για να «σβήσουν» οι πιέσεις που δέχονταν στην Ριζούπολη από άλλες ομάδες, που ήθελαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ, προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Στην «παρθενική» του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, σημείωσε οκτώ γκολ σε 29 ματς και οδήγησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην παραμονή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της .

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ