Αθλητισμός

Έφεση από τον ΠΑΟΚ! - «Ποινή υπό την πίεση στοχευμένης επικοινωνιακής καταιγίδας»

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, για την ποινή που δέχθηκε για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ και τονίζει πως “... ατσάλι σκληραίνει όσο το χτυπάς”.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγω για μια άδικη και και βαριά απόφαση, η οποία έγινε “… υπό την πίεση της στοχευμένης επικοινωνιακής καταιγίδας εναντίον του ΠΑΟΚ”.

Από τον “δικέφαλο του Βορρά” μάλιστα τονίζεται πως θα προχωρήσουν σε έφεση, περιμένοντας να δικαστούν “ με βάση τα πραγματικά γεγονότα”.

Το πρώτο σχόλιο από τον ΠΑΟΚ για την τιμωρία που της επιβλήθηκε

«Η ποινή είναι σκληρή και υπό την πίεση της στοχευμένης επικοινωνιακής καταιγίδας εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος του αδικήματος και είναι το αποτέλεσμα μιας εικόνας που κανείς δεν είδε live, αλλά που έγινε η ευκαιρία να αντιμετωπιστεί μια τιμωρία στον ΠΑΟΚ σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις αμαρτίες του ελληνικού ποδοσφαίρου επί δεκαετίες.

Προχωρούμε σε έφεση και περιμένουμε να δικαστούμε με βάση τα πραγματικά γεγονότα. Τα ατσάλι σκληραίνει όσο το χτυπάς.Ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε να αναμετρηθεί μετωπικά με ένα βρώμικο σύστημα δεκαετιών. Ας μην περιμένει το παραποδοσφαιρικό κύκλωμα πως αυτή η άδικη και βαριά απόφαση είναι ικανή να τον λυγίσει. Έχει δίπλα του και γύρω του όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη από ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ