Αρχείο

Σκαντζόχοιρος με 1,5 εκατ. followers ταξιδεύει σε όλο το κόσμο

Το όνομα του αξιαγάπητου σκαντζόχοιρου είναι Herbee και έχει «κατακτήσει» συνολικά 1,5 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram, με τα γλυκά του χαμόγελα και τις παιχνιδιάρικες πόζες του! Ο Herbee έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε διαδικτυακούς ακολούθους ακόμα και πολλούς διάσημους ηθοποιούς!

Ο σκαντζόχοιρος διαθέτει δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μοιράζεται στιγμιότυπα από τα αμέτρητα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο ως γνήσιος… «petfluencer»!

https://www.instagram.com/p/B1jafY2AFTd/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Herbee στην πρώτη του εμφάνιση είχε στο πλάι του τον γηραιότερο φίλο του Pokee. Μετά τον θάνατό του, ο Herbee συνέχισε ακάθεκτος τόσο τα ταξίδια όσο και τις «ινσταγκραμικές» του πόζες από πόλη σε πόλη.

Η ιδιοκτήτριά του ονομάζεται Ταλίτα και τον έχει φωτογραφίσει άλλοτε ξαπλωμένο στο χέρι της μπροστά από ιταλικές βουνοκορφές, άλλοτε στην Γερμανία και άλλοτε στην Αυστρία. Χαρακτηριστικό του όμορφου σκαντζόχοιρο είναι το γλυκό χαμόγελό του!

Ο σκαντζόχοιρος Herbee «στέλνει» μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας
Σε ανάρτησή της η Ταλίτα είχε αναφέρει: «Καταπληκτικοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο εμπνέονται, ακολουθώντας τις περιπέτειές μας, ειδικά επειδή αγαπούν το μήνυμα μας: «Ανάμεσα στα σοβαρά που συμβαίνουν στον κόσμο καθημερινά, ο Pokee και ο Herbee είναι εδώ να δώσουν σε όλους έναν λόγο να χαμογελούν και να παραμένουν αισιόδοξοι».

https://www.instagram.com/p/B0Q-eViAwJR/?utm_source=ig_web_copy_link

«Οποτε επιστρέφουν στη σελίδα μας, θέλουμε να τους υπενθυμίζουμε να μην χάνουν τη πίστη τους επειδή ο κόσμος είναι γεμάτος μαγεία και όχι ένα κακό μέρος» προσθέτει.

Ο σκαντζόχοιρος Herbee δεν απολαμβάνει μόνο την παρέα της Ταλίτα στα ταξίδια τους! Σε πολλά στιγμιότυπα ποζάρει αγκαλιά με τον φίλο του Audree.

https://www.instagram.com/p/B2J--fngbnh/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε άλλες κάθεται χαμογελαστός στο χέρι της μαμάς του ενώ στο πλάι του έχει διάφορα σκυλάκια!

https://www.instagram.com/p/B1ooVpyA7EP/?utm_source=ig_web_copy_link

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ