Αρχείο

Εντυπωσιακά πλάνα μέσα από το κόκπιτ του stealth μαχητικού F-35

Πριν από λίγες μέρες είχαν πραγματοποιηθεί εντυπωσιακές πτήσεις από τις αεροπορικές δυνάμεις ονόματι "Thunderbirds» στο Μανχάταν, όπου συμμετείχαν μαχητικά αεροσκάφη F-16, αλλά και stealth μαχητικά αεροσκάφη πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς F-22 και F-35.

Ωστόσο, η USAF θεώρησε ότι τα πλάνα αυτά ήταν «ελλειπή» με αποτέλεσμα να δημοσιευτούν και στιγμιότυπα από διαφορετική «οπτική γωνία», αυτή του πιλότου ενός μαχητικού αεροσκάφους F-35 μέσα από το κόκπιτ, με την θέα να είναι εντυπωσιακή.

Υπενθυμίζεται ότι οι θρυλικές αεροπορικές ομάδες επιδείξεων πετούν σε σχηματισμό πάνω από το Μανχάταν και πάνω από το άγαλμα της ελευθερίας σε μία ιστορική εναέρια «παρέλαση».

Τα «κόκκινα βέλη» της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας προσχώρησαν στα Thunderbirds της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ για μια ιστορική εναέρια «παρέλαση» πάνω από τον Ποταμό Hudson και το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Η ομάδα των Red Arrows και τα Thunderbirds συμμετείχαν επίσης σε σχηματισμό με μαχητικά αεροσκάφη F-22 Raptor και F-35 κατά τη διάρκεια της εναέριας επίδειξης.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου των Thunderbirds, τα εννέα μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από τον ποταμό Hudson σε σχηματισμό Delta. Τα Red Arrows παρατάχθηκαν σε δύο σχηματισμούς με αεροσκάφη F-22 και F-35.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ