Αρχείο

Έκτακτη προσγείωση του Προκόπη Παυλόπουλου στο Ηράκλειο Κρήτης - Περιπέτεια στον αέρα για τον ΠτΔ

Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε τελικά το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, καθώς οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπνεαν στα Χανιά το πρωί της Κυριακής, δεν του επέτρεψαν να κατέβει στον αεροδιάδρομο.

Το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο επρόκειτο να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όμως οι ισχυροί άνεμοι κατέστησαν υποχρεωτική την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας προσγειώθηκε στο Ηράκλειο πριν τις 11:30 το πρωί και ο ίδιος μεταφέρεται οδικώς στα Χανιά και ειδικότερα στο Δήμο Αποκωρόνου, στον οποίο και πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Παράλληλα, ο πρώτος πολίτης της χώρας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της επαρχίας Αποκορώνου.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της καθυστέρησης της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Χανιά, το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση.

Αφότου ο Προκόπης Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, αναμένεται να αναχωρήσει για το Ηρώο Πεσόντων όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, θα γίνει προσκλητήριο πεσόντων και θα κατατεθεί στέφανο από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ρώσος βουλευτής: Η επικείμενη επίθεση θα ανατριχιάσει την ουκρανική ηγεσία δίνοντας απάντηση στο φιάσκο της χθεσινής επιδρομής

Ποιους στόχους εκτιμά ο ίδιος ότι θα ισοπεδωθούν για να σταματήσει η παράδοση όπλων και πυρομαχικών στους Ουκρανούς