Αρχείο

Χατζηγεωργίου: Με έβριζαν χυδαία, γι' αυτό έφυγα από την ομιλία μου (βίντεο)

απόφαση της υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου να αποχωρήσει πριν τελειώσει την ομιλία της σε εκδήλωση για τα 20 χρόνια του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, προκάλεσε αίσθηση και ερωτηματικά.

Λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από την αίθουσα, η κυρία Χατζηγεωργίου επανέλαβε πως έφυγε γιατί κάποιοι από το κοινό την έβριζαν και μάλιστα χυδαία.

«Δέχτηκα αισχρούς χαρακτηρισμούς από το κοινό που δεν ήταν τυχαίοι» τόνισε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου μιλώντας το πρωί της Τρίτης (09.04.2019) στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Και πρόσθεσε πως «εγώ σε χυδαίους και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, δεν θα απαντήσω».

«Με έβριζαν και με καλούσαν να κατέβω από το βήμα» είπε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, σημειώνοντας πως ζήτησε από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου να την προφυλάξει, αλλά «ούτε αυτό συνέβη».

Παράλληλα έκρινε πως το να αποχωρήσει από την εκδήλωση διακόπτοντας την ομιλία της ήταν αυτό που «όφειλα να κάνω για να σεβαστώ τον εαυτό μου και την εκδήλωση». Επανέλαβε αυτό που είχε αναφέρει και στη δήλωση της, πως υπήρχαν άτομα ακροβολισμένα στην αίθουσα «γνωστά στελέχη της ΝΔ στην πόλη όπως και ο κ. Κούβελας». Δεν φέρθηκαν με την αστική ευγένεια που αρμόζει στον θεσμικό ρόλο της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης, σημείωσε.

Σημείωσε ακόμη ότι τη στιγμή που ξεκίνησαν οι χαρακτηρισμοί και τα… μουρμουρίσματα στην αίθουσα, δεν είχε προλάβει να μιλήσει πολύ και το μόνο που πρόλαβε να πει ήταν για την κατάργηση του εισιτηρίου των 5 ευρώ και για τους ανασφάλιστους.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης της υφυπουργού Μακεδονίας - Θράκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ