Αρχείο

"Σημεία & Τέρατα" στη Λέσβο: "Πρόκληση κατά της Τουρκίας η ανέγερση Σταυρού" λέει φιλοτουρκική ΜΚΟ - Πολεμούν την Ορθοδοξία

"Ελληνικό" σωματείο με την ονομασία «συνύπαρξη για το Αιγαίο με την Τουρκία» στην Μυτιλήνη, καταγγέλλει τοπικός δημοσιογράφος, ως την οργάνωση που ευρίσκεται πίσω από μηνύσεις και πράξεις όσο αφορά την ανέγερση και κατεδάφιση του σταυρού, που όπως φαίνεται έχει προκαλέσει πολλούς στο συγκεκριμένο νησί.       

Σημεία και τέρατα αναφέρει ο δημοσιογράφος Γ.Σινάνης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του κ. Γ.Παπαδάκη, δηλώνοντας για το θέμα της ανέγερσης του Σταυρού, για καταγγελίες «σωματείου» που επικαλέστηκε την συμφωνία Ελλάδος-Τουρκίας για το Αιγαίο, ζητώντας την απομάκρυνση του.

Το συγκεκριμένο σωματείο εργάζεται για την υποτιθέμενη ελληνο-τουρκική φιλία και θεωρεί την ανέγερση του σταυρού ως πρόκληση, τόσο για τους «γείτονες» απέναντι, όσο και για τους μουσουλμάνους μετανάστες που κάνουν μπάνιο στην περιοχή και «ενοχλούνται» από την παρουσία ενός μεγάλου σε ύψος χριστιανικού ορθόδοξου σταυρού, στην βάση του οποίου ευρίσκεται η Άγια μορφή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ όπως αυτός απεικονίζεται στην Ιερά μονή Μανταμάδων, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο δημοσιογράφο.   

Ο Σταυρός στο συγκεκριμένο σημείο σύμφωνα με τον Κ.Σινάνη τοποθετείται συνεχώς από το καλοκαίρι και κάποιοι το κατεδαφίζουν, υλοποιώντας μία πράξη που έχει συνέχεια.

Επίσης, ο εν λόγω δημοσιογράφος ανέφερε και περί μήνυσης Έλληνα πολίτη κατά της Ιεράς Μητρόπολης Λέσβου, διότι λέει οι καμπάνες των εκκλησιών ηχούν δυνατά, κάτι το οποίο προφανώς άρχισε να «ενοχλεί» κάποιους και καταθέτουν και μηνύσεις.  

Προβληματισμό προκάλεσαν και οι θέσεις του κ. Στ.Κούλογλου για το θέμα, καθώς ως ΣΥΡΙΖΑίος, ακολούθησε την άθεη τακτική του κόμματός του, υποβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό, τον "πόλεμο" που ασκεί ακόμα και η κυβέρνηση στην Ορθοδοξία.

Υπενθυμίζουμε ότι μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων από Μυτιλήνη και από Χίο έφτιαξαν και τοποθέτησαν τα ξημερώματα ακόμα έναν σταυρό στη θέση Απελή που τόσο έχει ταλαιπωρήσει την κοινωνία της πόλης της Μυτιλήνης.

Την κίνησή τους γνωστοποίησαν οι ίδιοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει 33 άτομα, τα οποία στην συνέχεια αφέθηκαν ελύθερα.

Το κρατικό κανάλι παρουσίασε ένα κατάπτυστο ρεπορτάζ για το περιστατικό, παρουσιάζοντας την ανέγερση του "διχαστικου", όπως τον αποκάλεσαν, Σταυρού στην Απελή Λέσβου, ως κίνηση μίσους. Εικόνες που θυμίζουν εποχές Στάλιν ζει η πατρίδα μας, όπου η Κυβέρνηση και οι μπολσεβίκοι της ΕΡΤ, πολεμούν με κάθε μέσο τον Χριστιανισμό.

Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ και ο τίτλος για όλα όσα έγιναν χθες στην Απελή, προκαλούν αποτροπιασμό. «Στο αυτόφωρο 36 άτομα για το ξαναστήσιμο του διχαστικού σταυρού στο Απελή» ήταν ο τίτλος της ΕΡΤ...

Πρόκειται πιθανόν για μία κατάσταση η οποία προκαλεί έντονο προβληματισμό για τις προθέσεις συγκεκριμένων ομάδων, ανθρώπων, σωματείων, κατά της ορθοδοξίας και της χριστιανικής θρησκείας.

Κάποιοι δυστυχώς όπως φαίνεται για τους ίδιους, «δαιμονίζονται» όταν αντικρίζουν το Σταυρό της ορθοδοξίας που αποτελεί το ιερότερο και ισχυρότερο σύμβολο της θρησκείας που θεμελίωσε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός.

Άρχισαν όμως και όλα αυτά που μας είχε προειδοποιήσει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, κατά της Ελλάδος , της ορθοδοξίας και των Ελλήνων.

Ότι και να κάνουν όμως όλοι αυτοί στο τέλος θα χάσουν πανηγυρικά και αυτό το γνωρίζουν καλά, για αυτό επιτίθενται κατά της επικρατούσας θρησκείας των Ελλήνων, που είναι η ορθοδοξία, σύμφωνα με το σύνταγμα που και αυτό θέλουν οπωσδήποτε να αλλάξουν.

Δείτε το βίντεο στο 13:04 :

https://www.youtube.com/watch?v=KiOhpDQNOdo

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

“Κλειδώνουν την Γαλάζια Πατρίδα”! Ραντάρ ERALP & UMAR με εμβέλεια 450 χλμ και κινητές συστοιχίες Atmaca κατά ελληνικών μονάδων επιφανείας και μαχητικών (Βίντεο)

"Με τους βαλλιστικούς πυραύλους Atmaca με εμβέλεια 250 χλμ και τον στόλο UCAV κλείνουμε όλο το Αιγαίο Πέλαγος" λένε οι...
Οπλικά συστήματα 0

Ανακούφιση στην Ρωσία για την ελληνική άρνηση παράδοσης Leopard-2 A4-”Η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο στόλο αυτών των αρμάτων μάχης στην ΕΕ”

Ο ρωσικός τύπος αναφέρθηκε με μεγάλα γράμματα στην άρνηση της χώρας μας να βοηθήσει τον ουκρανικό στρατό λόγω τουρκικών...