Αρχείο

Η ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού: Συγκλονιστικές εικόνες προετοιμασιών παγκοσμίου πολέμου στην Γερμανία - Πιέζουν τον Β.Πούτιν οι Στρατηγοί του για δυναμική απάντηση (βίντεο-εικόνες)

Πρωτόγνωρες εικόνες πολεμικών προετοιμασιών: Στην πόλη Bremerhaven στην Γερμανία είναι σε πλήρη εξέλιξη η αποβίβαση της  3ης και 4ης Ταξιαρχιών πεζικού του αμερικανικού στρατού για την αποστολή δυνάμεων στα σύνορα με την Ρωσία. Tα ρωσικά ΜΜΕ καλύπτουν συνεχώς με βίντεο και ανταποκρίσεις τις εικόνες πολέμου που δημιουργεί το ΝΑΤΟ ενώ η Ρωσία προετοιμάζεται για hardcore καταστάσεις. Οι εισηγήσεις προς τον Β.Πούτιν από τους στρατηγούς του είναι συγκεκριμένες...

"Αποβιβάζεται συνεχώς αμερικανικός  στρατιωτικός εξοπλισμός", δήλωσε ο εκπρόσωπος της διοίκησης των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων (Bundeswehr)  στο ομόσπονδο κρατίδιο του Βραδεμβούργου,  και από  την επόμενη εβδομάδα  θα μετακινούνται καθημερινά σιδηροδρομικώς  οι δυνάμεις αυτές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα μετακινηθούν 900 θωρακισμένα οχήματα σε συρμό με συνολικό μήκος  14 χιλιόμετρα.

097a034f-d1e8-4f71-969b-8d2e36fff52f

Επί του παρόντος, στο λιμάνι Bremerhaven καταφτάνουν συνεχώς αμερικανικά πλοία που μεταφέρουν το στρατιωτικό εξοπλισμό των ΕΔ  των ΗΠΑ. «Οι ΗΠΑ απορρίπτουν τα γερμανικά τανκς σε περίπτωση πολέμου με τη Ρωσία»,γράφει η γερμανική  εφημερίδα .

«Από 7 έως τις 16 Ιανουαρίου  θα αποστέλλονται καθημερινά τρία τρένα με στρατιωτικό εξοπλισμό»,  δήλωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού στρατού .

«Η Ευρώπη με την μεταφορά αμερικανικών στρατευμάτων ωθείται άσκοπα σε ένα νέο επίπεδο έντασης  με τη Ρωσία»,  δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της  Bundestag και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της Γερμανίας,  Αλέξανδρος Νώε.

Επιπλέον, ο πολιτικός είναι πεπεισμένος  ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία, κινούνται όλο και περισσότερο από τα λόγια στις πράξεις.

Ο Νώε είπε ότι  το «σκάνδαλο» για την  γερμανική κυβέρνηση είναι ότι προσπαθεί να μετατρέψει τη Γερμανία σε μια «περιοχή ανασυγκρότησης και ανάπτυξης των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ και των δυνάμεων του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Βερολίνο έπρεπε να αρνηθεί στην Ουάσινγκτον να χρησιμοποιηθεί  το γερμανικό έδαφος για τη μεταφορά στρατευμάτων,  και «να σταθεί υπερήφανα στην ανούσια πολιτική της κόντρας στις σχέσεις με τη Μόσχα».

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες Γερμανοί  πολίτες και οργανώσεις διοργάνωσαν  διαμαρτυρία στη γερμανική πόλη Bremerhaven  κατά την άφιξη  και τη μεταφορά των στρατευμάτων  του ΝΑΤΟ μέσα από την πόλη.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της πόλης Bremerhaven το Σάββατο.

Μόνο το Σάββατο αφίχθηκαν  87 άρματα μάχης Abrams  και 144 ΤΟΜΑ  Bradley, τα οποία θα μεταφερθούν στην Ανατολική Ευρώπη για να ενισχύσουν  αυτό που περιγράφεται ως «αποτροπή έναντι πιθανής   ρωσικής επιθετικότητας».

Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία μέσα στην πόλη, κρατώντας πινακίδες και πανό που έγραφαν, «Όχι  αναπτύξεις του ΝΑΤΟ! Τερματίσετε την μιλιταριστική πορεία κατά της Ρωσίας! » Και « έξω από το ΝΑΤΟ».

Cargo trains are parked at a cargo train station in Hagen, November 8, 2007. German rail workers started a 42-hour strike of nationwide freight routes at noon on Thursday, a walkout that threatens to disrupt manufacturers by halting deliveries of raw materials and just-in-time supplies. The GDL union, the smallest of three rail workers unions representing 34,000 train drivers, says its members are underpaid compared with counterparts elsewhere in Europe and is seeking pay rises of up to 31 percent and an independent collective labour agreement. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY) - RTX3QG

«Είμαστε  εδώ γιατί θέλουμε  ειρήνη με  τους Ρώσους, γιατί φοβόμαστε  νέους  πολέμους» ... και αυτές οι δυνάμεις είναι κάτι που με φοβίζει αρκετά, και είμαι εδώ για να μιλήσω ενάντια σε αυτό», είπε ένας Γερμανός  διαδηλωτής.

Θέλουν δεν θέλουν οι Γερμανοί μπήκαν στο χορό που τους έβαλε ο Ομπάμα και η νέα τάξη και θα χορέψουν σύντομα ……..ρωσική μπαλαλάικα.

 

Βίντεο με διαμαρτυρίες Γερμανών πολιτών εδώ

https://youtu.be/8PgSX-WD96Q

 

https://youtu.be/Bu7AS6G45z8

tanks-in-bremerhaven-783129

 

us-military-equipment-in-bremerhaven-752155

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ