Αρχείο

Αποκάλυψη: Τότε που ο Σώρρας ήταν Χριστιανός και παρακαλούσε τον Αρχιεπίσκοπο να πάρει τα 600 δισ. - Δείτε τα εξώδικα του Σώρρα και τις απαντήσεις της Ιεράς Συνόδου

Τότε που ο Σώρρας συναντούσε τον Αρχιεπίσκοπο για να του δωσει 600 δις της «Τράπεζας της Ανατολής» – Όλα στο φως της Αλήθειας

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλος ντόρος για τον ξακουστό Αρτέμη Σώρρα και τα 600 δις που υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του. Η φασαρία αυτή περισσότερο διαφημίζει και ενισχύει τον ίδιο και την υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσης», παρά ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τους πολίτες.

Με μία δικαστική απόφαση στα χέρια του ο Αρτέμης Σώρρας, η οποία δικαιώνει των ίδιο και τους ισχυρισμούς του για την κατοχή των ομολόγων του Αμερικανικού Δημοσίου, αλωνίζει ανενόχλητος όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας παντού γραφεία και εγγεγραμμένα μέλη.

Για μια ακόμη φορά οι πολίτες γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Και άλλη μια περίπτωση «Χρυσής Αυγής» την βλέπουμε μπροστά μας να ξετυλίγεται και να έρχεται με πολλές πιθανότητες στις επόμενες εκλογές ο (πολιτικός) φορέας του Αρτέμη Σώρρα να είναι μέσα στη βουλή. Ναι, είναι πιθανό να ζήσουμε και να το δούμε και αυτό...

Το λάθος που κάνουν ξανά(μετά την περίπτωση της Χρυσής Αυγής) τα ΜΜΕ είναι ο αποκλεισμός του Σώρρα και η δημιουργία με αυτόν το τρόπο σύγχυσης στους πολίτες.

Μπορεί ο εκ Πατρών εθνικός μας σωτήρας να βάζει τους οπαδούς του να ορκιστούν στο Δία και τους κεραυνούς του και να προπηλακίζουν τους κληρικούς επειδή πιστεύουν τον Εβραίο θεό, όμως μερικά χρόνια πριν, τον Μάϊο του 2012 ο κύριος αυτός όχι μόνο δήλωνε μέλος της Εκκλησίας αλλά είχε συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο στον οποίο ήθελε να δωρίσει μια μετοχή της περιβόητης πλέον «Τράπεζας της Ανατολής» αξίας κοντά στα 700 δις ευρώ!

Όπως διαβάσαμε σήμερα το orthodoxia.info ο άνθρωπος που διαδίδει ότι πούλησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ την «τεχνολογία του Απόλλωνα» συναντήθηκε τρείς φορές με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στις 24 Απριλίου, στις 2 και τις 8 Μαΐου του 2012, προκειμένου να εκφράσει την «ταπεινή και ειλικρινή επιθυμία» του να δωρίσει στην Εκκλησία μια μετοχή της «Τράπεζας της Ανατολής» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας.

Μάλιστα αφού είδε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν πειθόταν του έστειλε εξώδικο ενημερώνοντας τον και γραπτώς για την πρόθεση του να γίνει δωρητής των δισεκατομμυρίων.

«Σεις δε, προς μεγάλη μου έκπληξη, προφορικώς δηλώσατε την άρνηση σας να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε συζήτηση για την δωρεά αυτής, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίσετε τους λόγους ή τυχόν ενδοιασμούς σας για την πραγματοποίηση αυτής, παρά το γεγονός ότι η εν λόγω δωρεά αποτελεί ύψιστη βοήθεια στο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας μας, προσφέροντας ανακούφιση σε μεγάλο μέρος του ποιμνίου της» γράφει ο Σώρρας στο εξώδικο του προς τον Αρχιεπίσκοπο.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του orthodoxia.info το θέμα της δωρεάς του Αρτέμη Σώρρα έφθασε μέχρι και την Διαρκή Ιερά Σύνοδο, η οποία τον Ιούνιο του 2012 συζήτησε την πρόταση του, την οποία όπως ήταν φυσικό απέρριψε.

Δείτε το εξώδικο που έστειλε ο Σώρρας στον Αρχιεπίσκοπο αλλά και την απάντηση της Διαρκούς Ιεράς Σύνόδου.exodiko_1exodiko_2exodiko_3exodiko_4exodiko_5

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...