Αρχείο

Οι θεατρινισμοί ενός υπό κατάρρευση πρωθυπουργού - «Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια, αν θέλετε να κάνετε θέατρο έξω!» είπε ο Τσίπρας σε αγρότες στην Κρήτη (video)

Προκλητικός ήταν ο Πρωθυπουργός σήμερα στην Κρήτη και η αποκαλυπτική σκηνή καταγράφηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης που είχαν συγκεντρωθεί στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες του Ηρακλείου.

«Αν θέλετε να κάνετε θέατρο στις κάμερες να κάνετε δηλώσεις έξω!» είπε ο κ. Τσίπρας επιτακτικά σχεδόν ουρλιάζοντας και συνέχισε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι: «Εδώ θα λύσουμε τα προβλήματα».

«Σε μένα δεν θα κάνετε τέτοια» φώναξε σχεδόν εξαγριωμένος ο Αλέξης Τσίπρας. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!» επέμεινε ο πρωθυπουργός.

Αμέσως μετά την εισαγωγική ομιλία του, ο Αλέξη Τσίπρας ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η σύσκεψη, με προφανή σκοπό να μην καταγραφούν τα παράπονα αλλά και οι δεσμεύσεις του πρωθυπουργού απέναντι στον αγροτικό κόσμο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=A7LdFQ3O6ww

 

 

 

Ο Πρωθυπουργός γνωρίζει πλέον πως ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την κυβερνησή του πλέον και έχει βγει εκτός ελέγχου. Οι τακτικισμοί του πλέον δεν περνάνε στην κοινωνία, δημοσκοπικά καταρρέει και γνωρίζει πολύ καλά πως η πρωθυπουργική του καράκλα τρίζει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...