Αρχείο

Πυρηνοκίνητο βρετανικό υποβρύχιο στοχοποίησε το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" - Στον αέρα Eurofighter Typhoon,Tornado και F-15 - Ενισχύσεις στέλνει η Ρωσία (εικόνες, βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα

Υστερία και τρόμος σκεπάζει την Βρετανία: Πριν λίγο το BBC σε μια πρωτοφανή κίνηση ανέβασε βίντεο που έδειχνε πυρηνοκίνητο βρετανικό υποβρύχιο να έχει στοχοποιήσει (!) το ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ". Το βίντεο κατέβηκε ελάχιστα λεπτά μετά. 

Ταυτόχρονα "στο πόδι" βρίσκεται ολόκληρο το βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας ενώ έχουν απογειωθεί Eurofighter Typhoon και βομβαρδιστικά Tornado με οπλισμό αέρος επιφανείας για κάθε ενδεχόμενο. Ήδη από το πρωί περιπολούν F-15 της USAF.

Ανεξήγητες καταστάσεις...

Δημοσιογράφοι του BBC καλύπτουν από αέρος και θαλάσσης με κάθε τρόπο την διέλευση της ρωσικής αρμάδας μάχης ενώ από κοντά βρίσκονται το βρετανικό αντιτορπιλικό "Duncan", η φρεγάτα "Richmond", η Ολλανδική φρεγάτα HNLMS "Evertsen" (F805) και η βελγική "Leopold I".

Το βρετανικό αντιτορπιλικό "Dragon" περιμένει νότια.

Η Ρωσία στέλνει ενισχύσεις και συγκεκριμένα τις κορβέτες "Zeleny Dol" και "Serpukhov" εξοπλισμένες με πυραύλους κρουζ  "Caliber-NK".

Στις φωτογραφίες φαίνονται δύο Sukhoi Su-33 σε κατάσταση ετοιμότητας για απονήωση και δύο Ka-52K.

"Ο Ρωσικός Στόλος  έχει στοχοποιηθεί σε κάθε σπιθαμή μετακίνησης του" είπε ο Υπουργός Άμυνας Sir Michael Fallon

Απίστευτες καταστάσεις και εποχές Ψυχρού Πολέμου.

Δείτε βίντεο και εικόνες.
The Admiral Kuznetsov can carry more than 50 aircraft.Russian destroyer Vice-Admiral Kulakov.

 

https://www.youtube.com/embed/qiD20XOlcUc

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ