Αρχείο

Eρντογάν και Κούρδοι διαλύουν τον τουρκικό Στρατό - Κλείνει αεροπορική βάση και εξευτελίζει τους αξιωματικούς του (βίντεο)


Υπό διάλυση βρίσκεται ο τουρκικός Στρατός ο οποίος θα χρειαστεί αρκετό διάστημα μέχρι να συνέλθει από τις σαρωτικές διαλυτικές αλλαγές του Ερντογάν. Δεν είναι μόνο η μανία του Σουλτάνου ο οποίος καρατόμησε 150 χειριστές F-16 και F-14 αλλά και ο πλήρης εξευτελισμός των αξιωματικών και υπαξιωματικών που έχουν συλληφθεί με την υπόνοια της συμμετοχής στο πραξικόπημα

Την ίδια στιγμή οι Κούρδοι άρχισαν επιθέσεις στην ΝΑ Τουρκία,
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα tourkikanea.gr η επίθεση αυτή του PKK έγινε στην επαρχία Σέμντινλι στις 10 Ιουλίου 2016 και σε αυτήν σκοτώθηκαν 9 στρατιώτες.

Στο βίντεο διακρίνεται πως οι στρατιώτες υποψιασμένοι για το τι μπορεί να συμβεί έστειλαν έναν στρατιώτη ο οποίος ήλεγξε τον αγωγό ομβρίων όπου βρισκόταν η βόμβα-παγίδα, αλλά αυτός δεν την είδε !

Έτσι ενημερώνει το θωρακισμένο όχημα τύπου Κόμπρα πως μπορεί να περάσει. Αλλά την ώρα που περνά το όχημα γίνεται τεράστια έκρηξη...

Παράλληλα, η  τουρκική κυβέρνηση κλείνει την αεροπορική βάση Ακιντζί στην Αγκυρα από την οποία απογειώθηκαν τα πρώτα F-16 των πραξικοπηματιών.

Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ λέγοντας:

"H βάση του Ακιντζί όπου βρήκαν εστία οι προδότες θα κλείσει. Θα μετατραπεί σε χώρο που θα κρατήσει ζωντανή τη μνήμη των πεσόντων".

Στην αεροπορική βάση του Ακιντζί,  βρίσκεται η έδρα της 4η Πτέρυγας Μάχης της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας που διαθέτει δυο μοίρες F-16.

Η 4η Πτέρυγα Μάχης θεωρείται από τις πλέον αξιόμαχες γιατί τα μαχητικά της συμμετέχουν σε επιχειρήσεις εναντίον κουρδικών στόχων.

https://www.youtube.com/embed/wzcdnOQF5Ds

https://www.youtube.com/embed/Q4SzzgsecFE

https://www.youtube.com/embed/yVMIMeHZHF0

https://www.youtube.com/embed/Qg8dOhBV2B8

https://www.youtube.com/embed/we3dOUfE5xc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...