Αρχείο

Ο Ερντογάν και η μαφία έχουν κερδίσει από την μεταφορά των μεταναστών/προσφύγων τουλάχιστον έξι δις ευρώ!

Ο μεγάλος κερδισμένος από αυτό το ύπουλο σχέδιο της Άγκυρας να «γεμίσει» την Ελλάδα με μετανάστες είναι η τουρκική μαφία και  ο Τούρκος Πρόεδρος, οι οποίοι  έχουν  κερδίσει από την «μεταφορά» των μεταναστών και των προσφύγων τουλάχιστον € 6.000.000.000, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφώνησαν να αγωνιστούν μαζί για την αποτροπή της  παράνομης μεταφοράς  προσφύγων», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μετά από συνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά μάλλον μόνον αυτός το πίστευε .

«Συμφωνήσαμε με τον υπουργό ότι χρειαζόμαστε μια συστηματική καταπολέμηση των δικτύων των παράνομων διακινητών  της μαφίας, των οποίων ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 6 δισεκατομμύρια ευρώ», είπε ο Κοτζιάς σε συνέντευξη Τύπου μετά τις συνομιλίες.

«Συμφωνήσαμε ότι δεν αρκεί μόνο να υπογραφεί η συμφωνία, αλλά πρέπει και να εκτελεστεί»,  είπε από την πλευρά του ο Τσαβούσογλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τουρκία εκπληρώνει στο ακέραιο την συμφωνία επανεισδοχής που έχει υπογραφεί με την Ελλάδα, την Βουλγαρία και άλλες χώρες της ΕΕ.

«Έχουμε δεχθεί  ένα σημαντικό μέρος αυτών των μεταναστών που επέστρεψαν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει υποβάλει περίπου 860 αιτήματα επανεισδοχής, και υλοποιήσαμε το 99% αυτών των αιτημάτων. Όσον αφορά τις τρίτες χώρες, αρχίζουμε να προετοιμάζουμε μια συμφωνία με το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Μαρόκο ..» είπε ο  Τσαβούσογλου .

Η αλήθεια όμως είναι πολύ μακριά από τις « τυπικές» δηλώσεις των εκάστοτε αξιωματούχων . Η  σημαντικότατη ύπαρξη ποσότητας  υλικού που διατίθεται στο παράνομο δίκτυο των διακινητών ,  αποδεικνύει  την άμεση συμμετοχή της οικογένειας Ερντογάν σε ποινικές επιχειρήσεις  που σχετίζονται με τη μεταφορά των προσφύγων από την Τουρκία προς την Ευρώπη.

Σύμφωνα με  πολλές εκτιμήσεις, το ποσό των 6 δις ευρώ το οποίο  ανακοινώθηκε στις  διαπραγματεύσεις Ελλάδος και Τουρκίας είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου των τουρκικών  εγκληματικών επιχειρήσεων.

Έμπειροι αναλυτές πιστεύουν ότι ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ενεργά την κατάσταση των προσφύγων για να αποκτήσει οικονομικά οφέλη για την χώρα του αλλά  και για προσωπικό πλουτισμό.

Η ουσία  είναι  επίσης ότι ο Τούρκος Πρόεδρος κινείται σε απόλυτη σύμπνοια με τους ομοϊδεάτες του στις χώρες του Περσικού Κόλπου, εκτελώντας κατά γράμμα  σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης δια μέσω της Ελλάδος.

Μόνο οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν βλέπουν το «προφανές»  και συνεχίζουν να συναλλάσσονται μαζί του και να παρακαλούν τον Ερντογάν, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε δικτάτορα «πρώτου μεγέθους». Όλοι κάνουν τα στραβά μάτια , το θέμα όμως είναι για πόσο ακόμα.

Σε άρθρο από το pentapostagma.gr,με τίτλο (Το σκηνικό ανάμεσα σε μετανάστες και σκοπιανές αρχές στην Ειδομένη «αγριεύει» επικίνδυνα), τονίζουμε το απίστευτα επικίνδυνο "περιβάλλον" που έχει διαμορφωθεί  στην χώρα μας από την όλη γενικότερη κατάσταση της Πατρίδος μας και τους χιλιάδες εξαθλιωμένους και δυστυχισμένους πρόσφυγες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ