Νίκος Ανδρουλάκης
Απόψεις

Η παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποτελεί μέγιστο ζήτημα δημοκρατικής εκτροπής!

Σάλο και αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η είδηση ότι παρακολουθούνταν το κινητό τηλέφωνο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη κ από την ΕΥΠ που υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό!! Θυμίζει καταστάσεις, όπου παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών από καθεστώτα αντιδημοκρατικά.

Αποτελεί μείζον ζήτημα δημοκρατικής νομιμότητας και σαφέστατα συνιστά παραβίαση του δημοκρατικού πολιτεύματος! Οι δε δικαιολογίες που χρησιμοποιεί ο πρωθυπουργός, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είναι αβάσιμες και αστείες! Αν υπήρχε πολιτική ευθιξία από την κυβέρνηση, υφίστατο το κράτος δικαίου και ζούσαμε σε μια δημοκρατικά ευνομούμενη πολιτεία ήδη θα έπρεπε να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός πολύ δύσκολα να μη γνώριζε για τις παρακολουθήσεις! Καθότι αυτοί που παραιτήθηκαν ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Παναγιώτης Κοντολέων και ιδιαίτερα ο ανιψιός του πρώην Γενικός Γραμματέας του, Γρηγόρης Δημητριάδης ανήκαν στο στενό πυρήνα των προσώπων που τον περιέβαλλαν! Γιατί αν δεν ισχύει αυτό τότε σίγουρα είναι ανίκανος για τη διακυβέρνηση της χώρας!

Εν τω μεταξύ η πληθώρα των ΜΜΕ υποβαθμίζουν το εν λόγω εξόχως σημαντικό ζήτημα προφανώς γιατί ακολουθούν τις κυβερνητικές εντολές εκτελώντας εντεταλμένη υπηρεσία! Παράλληλα το πολιτικό σκηνικό αναμένεται να πολωθεί άνευ προηγουμένου μέχρι τις εκλογές θυμίζοντας «Μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί»!!

Εν κατακλείδι, η κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι διακρίνεται από έλλειψη σεβασμού για το Σύνταγμα και ακολουθεί αυταρχικές μεθόδους διακυβέρνησης, ενώ κάηκε πιθανότατα το σενάριο συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ!! 


 


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...