Κόσμος

Τομ Χανκς: Ποιο είναι το πρώτο του μήνυμα ως "Έλληνας" - Εικόνα


Μεγάλη χαρά φαίνεται να έχει ο Τόμ Χανκς με την πολιτογράφησή του ως Έλληνας και αυτό ήθελε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έγραψε στο Instragram -όπου ακολουθείται από 6 και πλέον εκατομμύρια χρήστες: “Ξεκινώντας το 2020 ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Kronia pola! (λίγο ή πολύ “καλή χρονιά!).

Η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια με ευχές.
https://www.instagram.com/p/B60ubUDhGDx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σημειώνεται πως καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Πρωθυπουργού στην τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος απέστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκοπή Παυλόπουλο εμπεριστατωμένη εισήγησή με θέμα την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε την εισήγηση του κ. Θεοδωρικάκου και μετά τη δημοσίευση της απόφασης σε ΦΕΚ, ο Τομ Χανκς και η οικογένειά του μπορούν εντός ενός έτους να ορκιστούν, ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, έχοντας, μεταξύ άλλων, βοηθήσει τους πυρόπληκτους στο Μάτι, ενώ διαθέτει περιουσία τόσο στη Σκιάθο όσο και στην Αντίπαρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ