Αρχείο

Ξεκίνησε η μεταφορά τζιχαντιστών προς την Λιβύη - Τους βάζουν σε επιβατικά αεροσκάφη - Δείτε έγγραφα


Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια 

Ξεκίνησε η αποστολή τζιχαντιστών του FSA προς την Λιβύη. Ο Ερντογάν για άλλη μία φορά βάζει στο παιχνίδι τους τζιχαντιστές, όπως έκανε και με τους Κούρδους.

Αρνείται σε πρώτη φάση να στείλει Τούρκους, καθώς ο LNA είναι μία πραγματική πολεμική μηχανή και φοβάται την απώλεια Τούρκων στρατιωτών.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Άγκυρα πάντα έβαζε μπροστά άλλους για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Τις τελευταίες 48 ώρες υπάρχει μία εντονή κινητικότητα, με πολιτικά αεροσκάφη να προσγειώνονται στη Μισράτα. Σύμφωνα με συριακές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, τόσο από κυβερνητικές όσο και από αντικυβερνητικές πηγές, επιβεβαίωσαν ένα συγκεκαλυμμένο τουρκικό σχέδιο για τη μεταφορά μαχητών της αντιπολίτευσης της Συρίας προς την Τρίπολη.

Στις 25 Δεκεμβρίου μάλιστα είχαμε μία ύποπτη πτήση από Κωνσταντινούπολη προς Λιβύη, η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αναφορές για πιθανή μετακίνηση μαχητών προς τη Λιβύη.

Λιβυκά ΜΜΕ έθεσαν ερώτημα στην Τουρκική Κυβέρνηση για τις ύποπτες πτήσεις, όμως η Άγκυρα δεν έδωσε καμία απάντηση. Όμως δημοσιογράφος του Καταριανού και τουρκόφιλου Al Jazeera, Faisal Al-Qasim, δήλωσε σε ζωντανή σύνδεση ότι "ο λεγόμενος Ελεύθερος Συριακός Στρατός, τώρα θα γίνει ο Ελεύθερος στρατός της Λιβύης".

Πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης  μίλησαν για αεροσκάφη της Λιβύης, τα οποία μετέφεραν τζιχαντιστές. Το ένα ανήκει στην εταιρεία Libyan Airlines και το άλλο ανήκε στην Afriqiyah Airways.

Σύμφωνα με αυτές τις ιστοσελίδες, σε κάθε αεροπλάνο υπήρχαν 60 μαχητές του FSA. Tαυτόχρονα, τηλεοπτική εκπομπή του Συριακού Al-Mayadeen TV, ανέφερε σε ρεπορτάζ, ότι τα ξημερώματα της 25ης Δεκεμβρίου θα έφευγαν τα πρώτα αεροσκάφη από Τουρκία προς Λιβύη.

Μάλιστα το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (SOHR) επιβεβαίωσε την είδηση! Το SOHR είναι συνδεδεμένο με τη Συριακή αντιπολίτευση και αυτό έχει την σημασία του.

Το SOHR μάλιστα επιβεβαίωσε ότι έχουν δημιουργηθεί τέσσερα κέντρα στο Αφρίν της Β. Συρίας τα οποία έχουν ξεκινήσει την στρατολόγηση εδώ και ημέρες.

Μάλιστα όλα αυτά επιβεβαιώνονται και από αντίγραφο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χαρακτηρίστηκε ως ευαίσθητο και σημαντικό.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα, υπάρχει συνομιλία του διευθυντή της Afriqiyah Airways στην Κωνσταντινούπολη, με το Γενικό Διευθυντή της Afriqiyah Airways στην Τρίπολη.

Εκεί σύμφωνα με το έγγραφο βγήκε η πρώτη βόμβα.

Ο διευθυντής της μονάδας πτήσεων της Afriqiyah Airways στην Τρίπολη, ζήτησε από τον Mohamed Elmaalul, ο οποίος είναι επικεφαλής της Afriqiyah στη Κωνσταντινούπολη, στοιχεία για την πτήση MU1971, ζητώντας τα ονόματα των επιβατών.

Η απάντηση που ήρθε από την Κωνσταντινούπολη ήταν συγκλονιστική: "Για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα στοιχεία των επιβατών!"

Αυτό σημαίνει περίτρανα ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στο αεροσκάφος. Η δεύτερη έκπληξη ήταν μέσω του Flight Radar, το οποίο ειδικεύεται στην παρακολούθηση της παγκόσμιας εναέριας κυκλοφορίας. Η πτήση δεν συμπεριλήφθηκε στον κατάλογο των καταχωρημένων αναχωρήσεων και αφίξεων εκείνης της ημέρας (25 Δεκεμβρίου) σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες!

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο Ερντογάν ξεκίνησε την αποστολή ισλαμιστών στη Λιβύη.

 

 

 

https://twitter.com/pentapostagma/status/1210285967107604480?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ