Πολιτική

Σόου Γρηγοριάδη στη Βουλή: Παραδίνομαι, παραδίνομαι… (βίντεο)

Θεατρική παράσταση από το βήμα της Βουλής έδωσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 και γνωστός ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, προκειμένου να καταγγείλει τα υπό διερεύνηση περιστατικά «αστυνομικής βίας» κατά τη διάρκεια συλλήψεων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή μετά το πέρας της πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Ο βουλευτής του κόμματος αφού σήκωσε τα χέρια του ψηλά και είπε τουλάχιστον πέντε φορές τη λέξη «παραδίνομαι» διερωτήθηκε «έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, ταραχοποιός, έστω ότι είχα προβεί εντελώς αχρείαστα σε κάποιες έκνομες, παράνομες πράξεις. Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;».«Αυτή η αγριότητα δεν είναι Δημοκρατία» τόνισε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο ίδιος περιέγραψε καρέ καρέ το βίντεο, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζοντας ότι οι δύο συλληφθέντες - ένας εκ των οποίων ο ημίγυμνος διαδηλωτής- ήταν άοπλοι και παραδομένοι όταν δέχτηκαν χτυπήματα ανδρών των ΜΑΤ.

«Κύριοι της συμπολίτευσης. Σας ρωτώ, είναι Δημοκρατία όλη αυτή η αγριότητα; Αν αυτή είναι η Δημοκρατία που ονειρεύεται η νέα κυβέρνηση, να τη χαίρεστε. Εμείς σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κάποια άλλη Δημοκρατία», υπογράμμισε ο βουλευτής.

https://youtu.be/c_f0ekJsXDo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...