Ελληνοτουρκικά

Έρχεται τεράστιο deal Ρωσίας-Τουρκίας - Στέλνουν «πακέτο» Su-57 & Su-35 στην Άγκυρα!


Σύγκρουση ανάμεσα σε Ρωσία-ΗΠΑ έχουμε και στον τομέα των εξοπλιστικών. Από την μία η Ρωσία έχει δώσει S-400 και είναι έτοιμη να προχωρήσει σε deal για Su-57 και Su-35 με την Τουρκία, ενώ οι ΗΠΑ μας δίνουν άρματα μάχης, μας έστειλαν τα Kiowa, ενώ έρχεται και η αναβάθμιση των F-16.

Μόνο που η Ελλάδα ψωνίζει από το κάτω ράφι, ενώ η Τουρκία παίρνει ότι καλύτερο διαθέτει

Πριν λίγα λεπτά, η Ρωσία έριξε βόμβα, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το τουρκικό sputnik, η Μόσχα είναι έτοιμη αλλά και διατεθειμένη να προχωρήσει στην πώληση του ρωσικού stealth μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57 αλλά και του προηγμένου και πιο επικίνδυνου επιχειρησιακού αεροσκάφους της Su-35 στην Τουρκία.

O επικεφαλής της Rostec Σεργκέι Τσεμέζοφ δήλωσε πριν από λίγο, ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να πουλήσει στην Τουρκία τόσο τα stealth μαχητικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς Su-57 όσο και τα μαχητικά Su-35 στην Άγκυρα, αν αυτή το επιθυμεί.

«Έχουμε κάνει τις προτάσεις μας προς την Τουρκία και προσφέρουμε τα Su-35. Μέχρι στιγμής, σκέφτονται την πρόταση αυτή και όταν αποφασίσουν, θα είμαστε έτοιμοι για την πώληση τους, ενώ η βιομηχανία μας είναι έτοιμη να προχωρήσει στην παραγωγή τόσο των Su-57 όσο και των Su-35 μαχητικών αεροσκαφών» απαντώντας στην αντίστοιχη ερώτηση.

OΡΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Την ίδια στιγμή στα τουρκικά ΜΜΕ επικρατεί οργή για την παραχώρηση αμερικανικών εξοπλισμών προς την Ελλάδα.

Mε τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Νέα ασπίδα ενάντια στην Τουρκία!» τα γειτονικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι ΗΠΑ θα δώσουν νέα άρματα μάχης στην Ελλάδα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στρατιωτικά οχήματα θα αρχίσουν να τοποθετούνται αμέσως στα νησιά του Αιγαίου», αναφέρει το άρθρο.

Την ίδια στιγμή αναφέρονται και στην συμμαχία Ελλάδας-Αιγύπτου-Ισραήλ, εκεί όπου αναφέρουν πως στόχος τους είναι να περιορίσουν την Τουρκία στην Α. Μεσόγειο.
https://twitter.com/sputnik_TR/status/1196358374847340550?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/dirilispostasi/status/1196292699487387649?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...